1. Comenzile internaționale (Livrare internaționala: 99 lei), se trimit prin DHL ( oriunde in lume) sau DPD Curier (doar in Europa), livrarea durează intre 3 si 7 zile lucrătoare.

2. Comanda se poate plasa pe site: La completarea datelor selectați Tara, Localitatea, apoi in câmpul Strada, număr, adăugați adresa completa din tara dvs. ( inclusiv codul postal).

3. Plata se face cu cardul pe site sau in contul bancar al societății. Nu exista metoda plata ramburs la livrări internaționale. Daca selectați plata prin transfer bancar, primiți pe mail datele contului bancar. Pentru a va asigura ca produsele sunt rezervate pentru dumneavoastră, va rugam sa ne trimiteți dovada plații in maxim 24 de ore de la plasarea comenzii, altfel comanda va fi anulata automat după 24 de ore.

4. Transportul este 99 lei indiferent de valoarea comenzii.

5. Primiți cod de urmărire colet ( pe mail sau sms) pentru a vedea oricând unde se afla coletul dvs.

6. Comanda se poate plasa atât online cat si telefonic la numărul de telefon: 0374 706 706. Luni-Vineri 09:00 – 17:00

7. In cazul unui schimb de mărime sau retur, clientul suporta toate taxele de transport si comisioanele bancare de returnarea banilor, daca este cazul. Sumele afișate includ TVA. Taxa de livrare se adaugă la valoarea comenzii, astfel încât prețul achitat cu cardul sau prin transfer bancar pentru a intra in posesia pachetului reprezintă costul comenzii plus taxa de livrare.

8. Returul se face doar prin curier-plătit si chemat de dvs. ( Adresa noastra este SC REGINALD BRAND SRL-   Sat Malcoci, Str. Primăverii nr. 2, Jud Tulcea, –Telefon: 0374 706 706). Atenție !!! Nu folosiți servicii poștale(posta). Coletul trebuie sa ajungă la adresa.

8. ATENTIE ! Livrările in tarile NON-UE ( Marea Britanie, Anglia, Elveția, Moldova, Israel, SUA, etc…  ) este posibil sa se plătească taxe vamale la destinație.