Livrarea produselor in Romania

 

Livrarea comenzilor se face doar prin curier rapid:

  • DPD Courier, 1-5 zile lucratoare in orice localitate din Romania,de la data confirmarii comenzii telefonic sau prin sms iar costul de transport este de 17 lei TVA inclus. 
  • FAN Courier, 1-2 zile lucratoare doar in localitatile unde nu sunt taxe suplimentare,de la data confirmarii comenzii telefonic sau prin sms iar costul de transport este de 17 lei TVA inclus. 
  • Sameday Curier, 1-3 zile lucratoare in orice localitate din Romania, de la data confirmarii comenzii telefonic sau prin sms iar costul de transport este de 17 lei TVA inclus. 

 

Livrarea gratuita se face prin DPD Curier la orice comanda mai mare de 100 lei. Termenul de livrare este 1-5 zile lucratoare, in functie de localitatea de destinatie.

Plata comenzii se face ramburs, cash la curier inainte de inmanarea coletului sau plata cu cardul pe site la finalizarea comenzii.

*Livrarea produselor este fara verificare. Colet cu verificare costa 30 de lei si se plateste in contul societatii noastre inainte de expediere. Mai multe detalii: Telefon: 0374 706 706. Luni-Vineri 09:00 – 17:00

 

Sumele afisate includ TVA. Taxa de livrare se adauga la valoarea comenzii, astfel incat pretul achitat catre curier pentru a intra in posesia pachetului reprezinta costul comenzii plus taxa de livrare