Livrarea produselor in Romania

 

Livrarea comenzilor se face doar prin curier rapid:

  • DPD Courier, 1-5 zile lucrătoare in orice localitate din Romania, de la data confirmării comenzii telefonic sau prin sms iar costul de transport este de 17 lei TVA inclus. 
  • FAN Courier, 1-2 zile lucrătoare doar in localitățile unde nu sunt taxe suplimentare, de la data confirmării comenzii telefonic sau prin sms iar costul de transport este de 17 lei TVA inclus. 
  • Cargus Courier, 1-3 zile lucrătoare in orice localitate din Romania, de la data confirmării comenzii telefonic sau prin sms iar costul de transport este de 17 lei TVA inclus. 

 

Livrarea gratuita se face prin oricare curier de mai sus la orice comanda mai mare de 100 lei. Termenul de livrare este 1-5 zile lucrătoare, in funcție de localitatea de destinație.

Plata comenzii se face ramburs, cash la curier înainte de înmânarea coletului / plata cu cardul pe site la finalizarea comenzii sau plata prin transfer bancar in contul societății pe care îl primiți după plasarea comenzii ( comanda nu se trimite pana nu suma de plata intra in contul societății)

*Livrarea produselor este fără verificare. Colet cu verificare costa 30 de lei si se plătește in contul societății noastre înainte de expediere. Mai multe detalii: Telefon: 0374 706 706. Luni-Vineri 09:00 – 17:00

 

Sumele afișate includ TVA. Taxa de livrare se adaugă la valoarea comenzii, astfel încât prețul achitat către curier pentru a intra in posesia pachetului reprezintă costul comenzii plus taxa de livrare