Livrarea in Romania

 

Livrarea comenzilor in Romania se face doar prin curier rapid:

  • DPD Courier, 2-4 zile lucrătoare in orice localitate din Romania, de la data confirmării comenzii telefonic sau prin sms iar costul de transport este de 19 lei TVA inclus. 
  • FAN Courier, 1-2 zile lucrătoare doar in localitățile unde nu sunt taxe suplimentare, de la data confirmării comenzii telefonic sau prin sms iar costul de transport este de 22 lei TVA inclus. 
  • Cargus Courier, 1-3 zile lucrătoare in orice localitate din Romania, de la data confirmării comenzii telefonic sau prin sms iar costul de transport este de 22 lei TVA inclus. 

 

Livrarea gratuita se face prin oricare curier de mai sus la orice comanda mai mare de 100 lei. Termenul de livrare este 1-5 zile lucrătoare, in funcție de localitatea de destinație. Livrarea Gratuita este valabila doar pe teritoriul Romaniei.

Plata comenzii se face ramburs, cash la curier înainte de înmânarea coletului / plata cu cardul pe site la finalizarea comenzii sau plata prin transfer bancar in contul societății pe care îl primiți după plasarea comenzii ( comanda nu se trimite pana nu suma de plata intra in contul societății)

*Livrarea produselor este fără verificare. Daca intampinati probleme cu marimea  puteti citi  SCHIMB PRODUSE

 

Sumele afișate includ TVA. Taxa de livrare se adaugă la valoarea comenzii, astfel încât prețul achitat către curier pentru a intra in posesia pachetului reprezintă costul comenzii plus taxa de livrare

Livrare internationala

1. Comenzile internationale se trimit prin DHL ( oriunde in lume) sau DPD Curier (doar in Europa), livrarea durează 7 zile lucrătoare de la data predării către curier, Data comanda + 1 ( ziua ambalării) + 1 (ziua predării la curier) + 3 – 7 zile livrarea.

Costuri de livrare:

– Livrare gratuita in Romania.

– Bulgaria, Grecia, Ungaria, Cehia, Polonia, Slovacia, Slovenia, Croatia:  5 euro (aprox.)

– Rest of Europe: 25€.

– United Kingdom: 25€.

– North America, Canada, México, South America, South Africa: 45€.

– Australia, Asia: 55€.

– Rest of the world: 55€.

2. Comanda se poate plasa pe site: La completarea datelor selectați Tara, Localitatea, apoi in câmpul Strada, număr, adăugați adresa completa din tara dvs. ( inclusiv codul postal), telefon si adresa de e-mail ( pentru a primi codul de urmărire si eventualele instrucțiuni de la curier).

3. Plata se face cu cardul pe site sau in contul bancar al societății. Nu exista metoda plata ramburs la livrări internaționale. Daca selectați plata prin transfer bancar, primiți pe mail datele contului bancar. Pentru a va asigura ca produsele sunt rezervate pentru dumneavoastră, va rugam sa ne trimiteți dovada plații in maxim 24 de ore de la plasarea comenzii, altfel comanda va fi anulata automat după 24 de ore.

4. Transportul este este calculat la finalizarea comenzii.

5. Primiți cod de urmărire colet ( pe mail sau sms) pentru a vedea oricând unde se afla coletul dvs.

6. Comanda se poate plasa atât online cat si telefonic la numărul de telefon: +40 374 706 706. Luni-Vineri 09:00 – 17:00

7. In cazul unui schimb de mărime sau retur, clientul suporta toate taxele de transport (dus – intors) si comisioanele bancare de returnarea banilor, daca este cazul. Sumele afișate includ TVA. Taxa de livrare se adaugă la valoarea comenzii, astfel încât prețul achitat cu cardul sau prin transfer bancar pentru a intra in posesia pachetului reprezintă costul comenzii plus taxa de livrare.

8. Returul / Schimbul se face astfel:

  • curier-plătit si chemat de dvs. ( Adresa noastră este SC REGINALD BRAND SRL-   Sat Malcoci, Str. Primăverii nr. 2, Jud Tulcea, –Telefon: 0374 706 706). Atenție !!! Nu folosiți servicii poștale(posta). Coletul trebuie sa ajungă la adresa.
  • curier trimis de noi (DPD sau DHL) dar cu reținerea contravalorii transportului de 119 lei din suma de returnat sau plătit de dvs. in contul nostru. ( Solicitarea se face de dvs. către noi prin telefon sau e-mail) In cazul unui schimb transportul va fi plătit ridicare + livrare (119 lei +119 lei).

9. ATENTIE! Livrările in tarile NON-UE ( Marea Britanie, Anglia, Elveția, Moldova, Israel, SUA, etc…  ) este posibil sa se plătească taxe vamale la destinație.

10. ATENTIE! SMS-urile primite din partea site-ului sunt presetate pentru comenzile din Romania ( diferă timpul de livrare, etc …)