Schimbul de produse

Schimbul se efectuează in termen de 14 zile de la data primirii produsului.

Se poate schimba cu oricare produs de pe site.

Produsele trebuie sa nu fie purtate, sa fie in aceeași condiție ca la primire: fără deteriorări, fără defecte, miros, pete, cu etichetele intacte etc

Daca întâmpinați probleme cu MARIMEA ( sau schimb de produs) puteți proceda astfel:

  1. Plasați o comanda noua pe site cu mărimea dorita / produsul dorit si la Informații Suplimentare scrieți PRODUS LA SCHIMB.
  2. Vom plasa o comanda de ridicare a produsului de la dumneavoastră sau puteti trimite dvs. catre Reginald.ro(SC REGINALD BRAND SRL-   Localitatea Malcoci, Str. Prunului nr. 22, Județul Tulcea, Telefon: 0374 706 706)
  3. După primirea produsului de la dvs. vom trimite noua comanda.

    Comenzile mai mari de 299lei si costumele beneficiază de schimb gratuit de mărime/produs. 

    Comenzile sub 299lei suportam doar un cost de transport ( cel de returnare), costul de expediere către client al schimbului este suportat de el si costa aprox. 19 lei tva inclus ( variază in funcție de kg coletului ) 

Pentru SCHIMB INTERNATIONAL citiți aici Schimb International

  1. Plasați o comanda noua pe site cu mărimea dorita / produsul dorit si la Informații Suplimentare scrieți PRODUS LA SCHIMB.
  2. Vom plasa o comanda de ridicare a produsului de la dumneavoastră, daca ne solicitati sau puteti trimite dvs. catre Reginald.ro
  3. După primirea produsului de la dvs. vom trimite noua comanda.

Produsele returnate trebuie sa nu fie purtate, sa fie in aceeași condiție ca la primire: fără deteriorări, fără defecte, miros, pete, cu etichetele intacte etc (cu excepția viciilor ascunse si exceptând defectele deja semnalate de client in corespondenta cu www.reginald.ro ).Aceste caracteristici le solicitam pentru ca produsul trebuie returnat la producător sau repus la vânzare.

Produsele trebuie sa fie returnate in ambalajele originale, in cutii sau pungi de protecție pentru a evita murdărirea sau deteriorarea produselor. 

Clientul plateste taxele tur-retur de transport detalii pret aici Schimb Intl

Daca se schimba același produs (doar mărimea), in cazul in care prețul produsului se modifica ( intra la reducere – scade sau se actualizează stocul – creste ) NU se va tine cont de diferența de preț, intervenita dintre momentul achiziției si momentul schimbului, indiferent daca este in plus sau in minus.