Schimb de produse

 

Daca întâmpinați probleme cu MARIMEA ( sau schimb de produs) puteți proceda astfel:

  1. Plasați o comanda noua pe site cu mărimea dorita / produsul dorit si la Informații Suplimentare scrieți PRODUS LA SCHIMB, va vom contacta telefonic pentru detaliile schimbului (va trimitem următoarea zi curierul la dvs. sa ridice si ulterior sa va aducă alta mărime sau pentru rapiditate solicitând curierul FAN Courier AICI (căutați Reginald))
  2. Ne sunați si noi ne ocupam de tot, va trimitem următoarea zi curierul la dvs. sa ridice si ulterior sa va aducă alta mărime sau pentru rapiditate solicitând curierul FAN Courier AICI (căutați Reginald).

( 0374 706 706 Luni – Vineri 09:00-17:00 )

Comenzile mai mari de 299lei beneficiază de schimb gratuit de mărime/produs. 

Comenzile sub 299lei suportam doar un cost de transport ( cel de returnare), costul de expediere către client al schimbului este suportat de el si costa aprox. 17 lei tva inclus ( variază in funcție de kg coletului ) 

Produsele returnate trebuie sa nu fie purtate, sa fie in aceeași condiție ca la primire: fără deteriorări, fără defecte, miros, pete, cu etichetele intacte etc (cu excepția viciilor ascunse si exceptând defectele deja semnalate de client in corespondenta cu www.reginald.ro ).Aceste caracteristici le solicitam pentru ca produsul trebuie returnat la producător sau repus la vânzare.

Produsele trebuie sa fie returnate in ambalajele originale, in cutii sau pungi de protecție pentru a evita murdărirea sau deteriorarea produselor. 

Clientul beneficiază o singura data de transport gratuit sau plata returnării ( in funcție de valoarea comenzii), in cazul unui al 2-lea schimb, își va plăti integral taxele de tur/retur, iar daca in final se dorește returnarea banilor, taxele de schimb produs sunt deduse din totalul comenzii inițiale.