Schimb de produse

 

Daca intampinati probleme cu MARIMEA ( sau schimb de produs) puteti proceda astfel:

  1. Plasati o comanda noua pe site cu marimea dorita / produsul dorit si la Informatii Suplimentare scrieti Produs la schimb, va vom contacta telefonic pentru detaliile schimbului (va trimitem urmatoarea zi curierul la dvs. sa ridice si ulterior sa va aduca alta marime)
  2. Ne sunati si noi ne ocupam de tot, va trimitem urmatoarea zi curierul la dvs. sa ridice si ulterior sa va aduca alta marime. 

( 0374 706 706 Luni – Vineri 09:00-17:00 )

Comenzile mai mari de 299lei beneficiaza de schimb gratuit de marime/produs. 

Comenzile sub 299lei suportam doar un cost de transport ( cel de returnare), costul de expediere catre client al schimbului este suportat de el si costa aprox. 12 lei tva inclus ( variaza in functie de kg coletului ) 

Produsele returnate trebuie sa nu fie purtate, sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara deteriorari, fara defecte, miros,pete,cu etichetele intacte etc (cu exceptia viciilor ascunse si exceptand defectele deja semnalate de client in corespondenta cu www.reginald.ro ).Aceste caracteristici le solicitam pentru ca produsul trebuie returnat la producator sau repus la vanzare.

Produsele trebuie sa fie returnate in ambalajele originale, in cutii sau pungi de protectie pentru a evita murdarirea sau deteriorarea produselor. 

Clientul beneficiaza o singura data de transport gratuit sau plata returnarii ( in functie de valoarea comenzii), in cazul unui al 2-lea schimb, isi va plati integral taxele de tur/retur, iar daca in final se doreste returnarea banilor, taxele de schimb produs sunt deduse din totalul comenzii initiale.